Energieleveranciers Berkenwoude Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Berkenwoude vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt à la minute de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle tijdelijke welkomstacties die je niet via de website van bijv. Energieflex en Oxxio ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en rap. Op deze pagina lees je praktische details en support voor het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Berkenwoude

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Berkenwoude? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van aspecten als: stroom- en gas consumptie en adres. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht: het telt allemaal mee. Verder hanteren veel leveranciers een gulle welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €80 t/m €270. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Leutingewolde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over nogal een gecompliceerde rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Berkenwoude juli 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Daarna volgt een tabel met relevante energieleveranciers. Je vindt zo ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gepiept. Tips gebruiken bij het invullen van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl vind jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Allure Energie tot aan Pure Energie.

Flink besparen op jouw energie

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €345 per jaar.

Makkelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Berkenwoude

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop contract? Dan zit je hier helemaal goed! Via onze tool kun jij rap energieprijzen Berkenwoude vergelijken. Vul jouw locatie + energieverbruik in en kies vlug de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaalde leverancier? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk rap de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Termunten afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Berkenwoude?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Berkenwoude juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Berkenwoude? Op deze website doorzoek jij een aantal van beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Greenchoice en natuurlijk Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2250 kWh t/m 4150 kWh stroom plus 1200 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van je energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: doorzoek uiteraard de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Berkenwoude. Als je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe organisatie. Aan de hand daarvan lees je afgesproken prijzen en condities (zoals opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Jullie vorige pakket wordt stopgezet. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf dikwijls het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige energiemaatschappij. Meestal doe je dit iets voor de overstapdatum, maar het kan ook best een paar dagen na de dag van overstappen. De nieuwe energieleverancier geeft dit door aan de eerdere energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Berkenwoude. Het is nog even wachten op een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bewerken. Ook ontvangen jullie een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “UnitedConsumers 3 jaar contract“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn keuzes zijn wind en zon (stroom). Veel leveranciers doen hier aan mee. De bedrijven reserveren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Bergambacht.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Remeha, Vaillant, Atag, AWB of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zuid-Holland.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je jouw eigen verbruik minimaliseert kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Berkenwoude

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Berkenwoude en bespaar op gas en licht!