Energieleveranciers Leutingewolde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Leutingewolde vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle exclusieve acties die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Allure Energie en Vrijopnaam kunt gebruiken. Overstappen gaat moeiteloos en probleemloos. Op de site bekijk je toepasbare aanwijzingen en hulp ten behoeve van het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Leutingewolde

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Leutingewolde? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en woonplaats. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, leveringkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast verstrekken veel aanbieders een gulle welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €85 – €205. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Vierhouten.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aanzienlijk gecompliceerde rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Leutingewolde juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Aansluitend tref jij een resultatenpagina met de goedkoopste energieleveranciers. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Hulp nodig bij het schatten van jouw energieconsumptie? Hier check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.950 kWh 650 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot aan UnitedConsumers.

Het goedkoopste contract

Neem afscheid van hoge rekeningen. Dit scheelt je zo €405 per jaar.

A la minute overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Leutingewolde

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze zoekmachine kan je onmiddellijk energieprijzen Leutingewolde vergelijken. Voer je adres plusenergieverbruik in en selecteer probleemloos de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een zeker contract? Selecteer dan website van de aanbieder. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en vind onmiddellijk de beste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Edam afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Leutingewolde?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Leutingewolde juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Leutingewolde? Hier check je een lijstje met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Eneco, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie + Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers met een verbruik van 2350 kWh tot 3300 kWh stroom plus 1150 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: controleer ten alle tijde de condities van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Leutingewolde. Wanneer het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe organisatie. In deze mail of brief tref je de overeengekomen kosten en voorwaarden (denk aan energiebelasting, opslag duurzame energie, verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Jullie vorige gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Doorgaans moet dit een paar dagen voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook een paar dagen nadat het contract is ingegaan. De toekomstige leverancier speelt de standen door aan je voormalige energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Leutingewolde. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Daarnaast ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “aanbiedingen van Oxxio“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn wind en zon (stroom). Veel van de energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De organisaties bestellen zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Noordenveld.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Vaillant, Remeha, Nefit, AWB of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Een windturbine levert 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Leutingewolde

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Leutingewolde en betaal minder voor gas en licht!