Energieleveranciers Havelterberg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Havelterberg vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel aantrekkelijke acties die jij niet via de normale weg bij o.a. Energieflex of UnitedConsumers kan afsluiten. Overstappen gaat makkelijk en vlug. Op deze pagina bekijk je functionele aanwijzingen en adviezen voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Havelterberg

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Havelterberg? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Eveneens moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts deels je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag, leveringkosten, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Tevens bieden sommige bedrijven een royale welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €90 tot €230. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Rucphen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een aardig ingewikkelde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Havelterberg juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Daarna doorzoek je een overzicht met de goedkoopste energiecontracten. Je ontdekt snel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Moeite bij het doorgeven van jouw verbruik? Op deze pagina detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 600 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 1.925 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot UnitedConsumers.

Vind het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €475 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Havelterberg

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van onze tool kan je direct energieprijzen Havelterberg vergelijken. Voer je adres en ook verbruiksgegevens in, en selecteer probleemloos de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en check meteen de beste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Barendrecht afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Havelterberg?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Havelterberg juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Havelterberg? Hier lees je een lijstje met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, NLE, Pure Energie, Eneco, Essent maar uiteraard ook ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Powerpeers met een verbruik van 2050 kWh tot 3950 kWh stroom en 1000 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw bestaande energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: doorzoek ten alle tijde de voorschriften van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Havelterberg. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde aanbieder. In deze mail of brief vind jij de geldige tarieven en kleine lettertjes (zoals energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Jouw lopende gas en stroom pakket wordt stopgezet. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je van woning wisselen? Jij zult dan doorgaans het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande maatschappij. Normaal gesproken dien je dit te doen vlak voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” maatschappij speelt de standen door aan de “vroegere” energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Havelterberg. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon corrigeren. Daarnaast ontvang je de eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “MAIN Energie oversluiten“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers reserveren windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Westerveld.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Intergas, Atag, Nefit, Remeha of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer jij de energievraag weet te beperken kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Havelterberg

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Havelterberg en betaal minder voor gas en licht!