Energieleveranciers Handel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Handel vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle exclusieve kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij o.a. Budget Energie of NLE kan scoren. Overstappen gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Op de site vergaar je handige details en adviezen dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Handel

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Handel? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en adres. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens verstrekken veel aanbieders een vorstelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €90 – €195. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Rijs.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een aanzienlijk ingewikkelde rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Handel april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend volgt een opsomming met de goedkoopste energie aanbieders. Jij kiest eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Problemen bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Op deze website vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.850 kWh 600 m³
2 personen 2.175 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 1.925 m³

Alle maatschappijen

Alle bekende partijen vergelijken. Van Fenor tot Vandebron.

Bekijk het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €415 per jaar.

Razendsnel overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Handel

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij onze speciale vergelijker kan men eenvoudig energieprijzen Handel vergelijken. Voer je adres + verbruiksgegevens in, en selecteer meteen de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een bepaald contract? Dit vind je in website van de aanbieder. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en bekijk snel de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Azewijn afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Handel?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Handel april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Handel? Op energieleverancieractie.nl lees je een tabel met veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Eneco, Greenchoice, Vattenfall maar ook Qurrent, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 2300 kWh – 2750 kWh stroom plus 1350 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land mag je helemaal zelf kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met je maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: achterhaal zeker even de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Handel. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe aanbieder. In deze mail of brief lees jij de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (denk aan leveringkosten, vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je gratis, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Jullie oude contract wordt beëindigd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige aanbieder. Gewoonlijk moet dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 15 dagen na de dag van overstappen. De toekomstige energieleverancier geeft dit door aan je voormalige leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Handel. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Tevens incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “Qurrent kosten“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken manieren zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven halen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Gemert-Bakel.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Intergas, Remeha, Vaillant, Atag of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik reduceert levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Handel

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Handel en bespaar op gas en licht!