Energieleveranciers Haghorst Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Haghorst vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle speciale aanbiedingen die je niet via de website van onder andere Energiedirect.nl en Oxxio kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en prettig. Op de site vergaar je functionele toelichtingen en tips bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Haghorst

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Haghorst? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en locatie. Eveneens moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien verstrekken flink wat leveranciers een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €80 tot +/- €200. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Riethoven.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een behoorlijk complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Haghorst mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop doorzoek je een resultatenpagina met de beste energieleveranciers. Je selecteert snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten gedaan. Hulp nodig bij het schatten van jouw energieconsumptie? Hierna vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 625 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Oxxio.

Een lagere energierekening

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €305 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Haghorst

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan men binnen no-time energieprijzen Haghorst vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook energieverbruik in en kies probleemloos het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zekere leverancier? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal direct de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Assendelft afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Haghorst?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Haghorst mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Haghorst? Nu doorzoek jij een lijstje met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Essent, Pure Energie, NLE, Greenchoice en ook Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent gerekend met een verbruik van 2050 kWh t/m 4100 kWh stroom plus 800 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: check uiteraard de voorschriften van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Haghorst. Als het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe energieleverancier. Aan de hand daarvan zie jij de prijzen en regelgeving (denk aan vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw huidige pakket zal worden beëindigd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe energiemaatschappij. Doorgaans wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij stuurt de standen door naar de “vroegere” aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Haghorst. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Daarnaast krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “MAIN Energie kosten“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. De meeste maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De aanbieders bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Hilvarenbeek.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Intergas, Remeha, Atag, Vaillant of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij de energievraag weet te beperken zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Haghorst

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Haghorst en bespaar op gas en licht!