Energieleveranciers Assendelft Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Assendelft vergelijken gaat supersnel met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt vlug de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek speciale welkomstkortingen die jij via de sites van bijv. Essent of Pure Energie kunt vinden. Het oversluiten gaat gemakkelijk en probleemloos. Hier doorzoek jij nuttige feiten en support t.b.v. het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Assendelft

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Assendelft? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van factoren als: energieverbruik en postcode. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook hanteren sommige bedrijven een flinke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €130 – €215. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Koningslust.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aanzienlijk gecompliceerde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Assendelft mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Hierna check je een overzicht met de goedkoopste energieleveranciers. Je ontdekt à la minute de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Tips gebruiken bij het invullen van je gas & licht gebruik? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 1.900 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende partijen vergelijken. Van Anode Energie tot aan Vrijopnaam.

Besparen op je energie

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €495 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Assendelft

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. onze speciale vergelijker kan men meteen energieprijzen Assendelft vergelijken. Voer je adres en stoom/gas verbruik in en zoek vlug de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer à la minute de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Sondel afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Assendelft?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Assendelft mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Assendelft? Onder dit stukje vind jij een tabel met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Essent en ook Oxxio, ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers op basis van een verbruik van 1500 kWh t/m 2650 kWh stroom en 1150 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag bepaal je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over je energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: doorzoek ten alle tijde de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Assendelft. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energieleverancier. In deze mail of brief lees jij de prijzen en regelgeving (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Je lopende gas & licht pakket wordt opgezegd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: krijg je een andere huis? Jij zult dan gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe energieleverancier. Normaliter wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de dag van overstappen. De toekomstige maatschappij stuurt de standen door naar de eerdere maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Assendelft. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Tevens incasseer je de eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “Fenor contract afsluiten“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn keuzes zijn wind en zon (stroom). De meeste energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Zaanstad.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Intergas, Nefit, AWB, Remeha of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Assendelft

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Assendelft en bezuinig op gas en licht!