Energieleveranciers Haaren Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Haaren vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel exclusieve welkomstkortingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld De Vastelastenbond of Qwint kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en vlug. Hieronder doorzoek jij toepasbare feiten en handreikingen t.b.v. het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Haaren

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Haaren? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door factoren als: verbruik (kWh en m3) en woning. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: netbeheerkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, vastrecht, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens verstrekken veel maatschappijen een hoge welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €180 t/m €290. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Rhee.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een behoorlijk gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Haaren juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend tref jij een opsomming met relevante energiemaatschappijen. Je selecteert meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Moeite bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina check je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.200 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 1.950 m³

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Greenchoice tot aan Vandebron.

Een lagere energierekening

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €245 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Haaren

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij onze speciale vergelijker kan je snel energieprijzen Haaren vergelijken. Geef je woongegevens en energieverbruik in en zoek direct het goedkoopste contract. Meer info over een bepaald contract? Dit vind je in site van de leverancier. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen hiernaast en vind eenvoudig de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Appingedam afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Haaren?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Haaren juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Haaren? Onder dit stukje vind jij een lijstje met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Essent, Pure Energie, Eneco, Greenchoice en natuurlijk Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie gerekend met een verbruik van 1650 kWh t/m 3350 kWh stroom plus 850 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: controleer zeker even de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Haaren. Als je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende energiemaatschappij. In deze mail of brief lees je alle tarieven en voorwaarden (zoals energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Dat werkende gas en stroom pakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande energiemaatschappij. Normaal gesproken dien je dit te doen een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook twee weken na de overstap. Jouw toekomstige leverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Haaren. Je kunt rekenen op een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Tevens incasseer jij de eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “Energiedirect.nl kosten“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De organisaties bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Haaren.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een AWB, Nefit, Remeha, Atag of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Haaren

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Haaren en bespaar op gas en licht!