Energieleveranciers Rhee Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Rhee vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel tijdelijke acties die men standaard niet bij aanbieders zoals Clean Energy of Vrijopnaam ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en prettig. Op energieleverancieractie.nl vind je bruikbare feiten en hulp ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Rhee

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Rhee? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, vastrecht, aansluitkosten, verbruikskosten, regiotoeslag: het wordt allemaal doorbelast. Tevens hanteren flink wat aanbieders een flinke welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €165 tot €225. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Biest-Houtakker.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft best een ingewikkelde rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Rhee mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Daarna tref jij een resultatenpagina met beschikbare energiecontracten. Je vindt zo moeiteloos de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten geregeld. Problemen bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Hierna vind je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 650 m³
2 personen 2.175 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.750 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 2.100 m³

Alle organisaties

Alle grote partijen vergelijken. Van Fenor tot Vattenfall.

Besparen op je energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €435 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Rhee

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een goedkoop contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Aan de hand van onze tool kun jij meteen energieprijzen Rhee vergelijken. Vul jouw locatie en ook gas/licht inschatting in en zoek meteen de goedkoopste leverancier. Meer info over een zeker contract? Bekijk dan de merkpagina. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en achterhaal rap de beste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Koekange afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Rhee?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Rhee mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Rhee? Op deze pagina vind jij een opsomming met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Essent, NLE, Pure Energie, Vattenfall maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Oxxio berekend met een consumptie van 2100 kWh tot 3450 kWh stroom en 700 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: achterhaal wel de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Rhee. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe maatschappij. Hierin vind je de geldige tarieven en kleine lettertjes (zoals aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Je huidige energiecontract wordt stopgezet. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf dikwijls het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energiemaatschappij. Normaal gesproken gebeurt dit iets voor de overstapdatum, echter soms ook tot 2 weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Rhee. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon wijzigen. Voorts incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “gas van Clean Energy“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Veel aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De leveranciers importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Assen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Remeha, Nefit, Intergas, AWB of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in schone windstroom voor NL huishoudens. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij de energievraag kunt minderen kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Rhee

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Rhee en bespaar op gas en licht!