Energieleveranciers Biest-Houtakker Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Biest-Houtakker vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek tijdelijke aanbiedingen die je niet via de website van bijv. Greenchoice en Vandebron ontvangt. Het oversluiten gaat simpel en prettig. Op energieleverancieractie.nl lees je handige aanwijzingen en hulp bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Biest-Houtakker

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Biest-Houtakker? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en locatie. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, vastrecht, leveringkosten, aansluitkosten, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook schenken enkele leveranciers een flinke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €170 t/m €210. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Liessel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over best een complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Biest-Houtakker februari 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Daarna vind je een opsomming met relevante energieleveranciers. Je vindt zo eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel geregeld. Hulp nodig bij het inschatten van jullie energieverbruik? Op deze website vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 725 m³
2 personen 2.125 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan MAIN Energie.

Een lagere energierekening

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €245 per jaar.

Makkelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Biest-Houtakker

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels de vergelijker kan jij snel energieprijzen Biest-Houtakker vergelijken. Vul jouw locatie plusgas/licht inschatting in en vind meteen de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaald pakket? Dit vind je in website van de aanbieder. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en ontdek meteen de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Tiel afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Biest-Houtakker?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Biest-Houtakker februari 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Biest-Houtakker? Op energieleverancieractie.nl vind je een lijstje met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, NLE, Essent en ook Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie gerekend met een verbruik van 2100 kWh t/m 4250 kWh stroom plus 750 m3 – 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: doorzoek wel de voorwaarden van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Biest-Houtakker. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de aankomende energieaanbieder. In dit schrijven lees je de prijzen en bijkomende kosten (denk hierbij aan verbruikskosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Dat oude gas en stroom pakket wordt opgezegd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energieaanbieder. In de meeste gevallen moet dit een paar dagen voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” leverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Biest-Houtakker. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Daarnaast ontvang jij een eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “Budget Energie variabel tarief“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De leveranciers kopen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Hilvarenbeek.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Remeha, Nefit, AWB, Intergas of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je het verbruik van energie vermindert kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Biest-Houtakker

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Biest-Houtakker en bespaar op gas en licht!