Energieleveranciers Liessel Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Liessel vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle aantrekkelijke kortingsacties die jij via de sites van bedrijven als Budget Energie en Vandebron kan afsluiten. Het oversluiten gaat handig en probleemloos. Op deze pagina vind je praktische aanwijzingen en hulp t.b.v. het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Liessel

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Liessel? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en postcode. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien hanteren veel bedrijven een hoge welkomstkorting voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €135 – €230. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Vledder.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aanzienlijk complexe rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Liessel juni 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Hierna doorzoek je een overzicht met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je selecteert snel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten gedaan. Hulp nodig bij het invullen van jouw verbruik? Op de site detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 725 m³
2 personen 2.450 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 1.975 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van DELTA tot NLE.

Makkelijk besparen op energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €505 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Liessel

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kun jij moeiteloos energieprijzen Liessel vergelijken. Vul jouw locatie en energieverbruik in en selecteer à la minute de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zeker pakket? Ga dan verder naar de merkpagina. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en check binnen no-time de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Eerbeek afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Liessel?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Liessel juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Liessel? Op deze pagina doorzoek jij een tabel met meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, Essent, NLE, Vattenfall + Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, ENGIE uitgaande van een verbruik van 2150 kWh tot 4400 kWh stroom plus 1000 m3 – 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: doorzoek zeker even de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Liessel. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde organisatie. Hierin vind je de prijzen en voorwaarden (denk aan opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Dat huidige contract wordt opgezegd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe maatschappij. Dikwijls dien je dit te doen een paar dagen voor de datum van overstap, echter soms ook tot 15 dagen na de overstapdatum. De toekomstige energiemaatschappij geeft dit door aan de eerdere energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Liessel. Ze sturen jou hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Daarbij incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “aanbiedingen van RENDO Netwerken“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn wind en zon (stroom). Het gros van de aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Deurne.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Vaillant, Atag, Remeha, AWB of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Liessel

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Liessel en bezuinig op gas en licht!