Energieleveranciers Appingedam Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Appingedam vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet rap de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle aantrekkelijke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Essent of HVC kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en probleemloos. Op deze website vind je praktische gegevens en adviezen t.b.v. het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Appingedam

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Appingedam? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Verder moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens bieden de meeste maatschappijen een royale welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €105 t/m €190. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Koekange.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een aanzienlijk moeilijke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Appingedam april 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Daarop vind je een tabel met beschikbare energiecontracten. Jij kiest moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time gepiept. Hulp nodig bij het invoeren van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.975 kWh 675 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 1.950 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Clean Energy tot Qurrent.

Vind het goedkoopste pakket

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €495 per jaar.

Gelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Appingedam

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via onze zoekmachine kan je probleemloos energieprijzen Appingedam vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook verbruik in, en vind eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en vergelijk à la minute de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Sneek afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Appingedam?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Groningen)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Appingedam april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Appingedam? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een aantal van meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Vattenfall, NLE, Eneco, Essent + ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio uitgaande van een verbruik van 1800 kWh – 4250 kWh stroom plus 750 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: doorzoek zeker even de opgestelde regels van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Appingedam. Als je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde energiemaatschappij. In dit schrijven vind jij afgesproken prijzen en kleine lettertjes (denk hierbij aan energiebelasting, vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Jullie huidige energiecontract zal worden beëindigd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige leverancier. In de meeste gevallen gebeurt dit iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. De nieuwe maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Appingedam. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Ook krijg jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Budget Energie contract afsluiten“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De leveranciers importeren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Appingedam.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Intergas, Nefit, Atag, Vaillant of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je het verbruik van energie minimaliseert zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Appingedam

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Appingedam en betaal minder voor gas en licht!