Energieleveranciers Gronsveld Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €335 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gronsveld vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle exclusieve acties die men standaard niet bij bedrijven als Budget Energie of Leon Zeewolde kan afsluiten. Overstappen gaat moeiteloos en vlug. Hieronder vergaar je handige toelichtingen en hulp voor het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Gronsveld

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Gronsveld? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en woning. Uiteraard moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook geven veel leveranciers een vorstelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €165 tot +/- €235. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Reeuwijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is best een moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gronsveld juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend doorzoek je een tabel met de beste energie aanbieders. Jij kiest vlug de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Hulp nodig bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op de site tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 600 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Flink besparen op jouw energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen tot wel €345 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Gronsveld

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij onze tool kun jij eenvoudig energieprijzen Gronsveld vergelijken. Geef je woongegevens en ook gas/licht inschatting in en selecteer probleemloos het goedkoopste pakket. Meer details over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar site van de leverancier. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen op deze pagina en vind à la minute de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Anerveen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Gronsveld?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Gronsveld juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Gronsveld? Hieronder vind jij een aantal van beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Eneco, Essent, Vattenfall, Pure Energie en ook Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie op basis van een verbruik van 1800 kWh tot 4100 kWh stroom en 1100 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jouw maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: bekijk zeker even de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Gronsveld. Als jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe maatschappij. Aan de hand daarvan vind jij de overeengekomen kosten en condities (onder andere netbeheerkosten, regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Jouw oude gas & licht pakket wordt beëindigd. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande energieleverancier. Meestal dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar het kan ook best een paar dagen na de overstap. Jouw aanstaande aanbieder communiceert dit weer richting je voormalige aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Gronsveld. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Bovendien krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “Enduris tarieven“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Veel maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen halen deze zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Eijsden-Margraten.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een AWB, Nefit, Vaillant, Remeha of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Windturbines genereren volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Gronsveld

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Gronsveld en betaal minder voor gas en licht!