Energieleveranciers Groet Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Groet vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek speciale acties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Energieflex en NLE kan afsluiten. Het oversluiten gaat makkelijk en is zo gepiept. Hieronder bekijk je praktische feiten en tips t.b.v. het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Groet

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Groet? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en adres. Bovendien moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: verbruikskosten, aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens schenken enkele bedrijven een gulle welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €90 tot €230. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Roodhuis.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een behoorlijk gecompliceerde rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Groet juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend volgt een tabel met beschikbare energiemaatschappijen. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Tips gebruiken bij het schatten van jullie energieverbruik? Op de site vind jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 750 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 1.950 m³

Alle pakketten

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Eneco tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Bekijk het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €225 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Groet

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop contract? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze speciale vergelijker kan jij onmiddellijk energieprijzen Groet vergelijken. Voer je adres & stoom/gas verbruik in en vind eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Selecteer dan site van de leverancier. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en vind binnen no-time de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Anderen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Groet?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Groet juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Groet? Hier vind je een tabel met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, Essent, Greenchoice, NLE + Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Qurrent op basis van een verbruik van 2400 kWh t/m 3250 kWh stroom en 950 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw bestaande leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: achterhaal uiteraard de condities van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Groet. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de aankomende maatschappij. Aan de hand daarvan tref je de prijzen en bijkomende kosten (bijvoorbeeld energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Jullie huidige gas & licht pakket zal worden opgezegd. In de regel wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande maatschappij. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd iets voor de overstapdatum, maar het kan ook best 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige leverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Groet. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Daarnaast ontvang jij een eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “Liander tarieven“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Denk aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de energiemaatschappijen doen hier aan mee. De bedrijven halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Bergen (NH.).

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met AWB, Vaillant, Atag, Nefit of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je het verbruik van energie weet te beperken levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Groet

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Groet en bezuinig op gas en licht!