Energieleveranciers Anderen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Anderen vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel tijdelijke acties die jij via de sites van o.a. Clean Energy of UnitedConsumers kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat handig en vlug. Op deze pagina bekijk je nuttige details en handreikingen bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Anderen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Anderen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en postcode. Eveneens moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook bieden enkele organisaties een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €150 tot €215. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Kinnum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om best een gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Anderen juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Daarop vind je een opsomming met de goedkoopste energiebedrijven. Jij kiest meteen de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gedaan. Advies nodig bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hier check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoon 1.875 kWh 725 m³
2 personen 2.325 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.050 m³

Alle leveranciers

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Greenchoice tot Qwint.

Bekijk het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €505 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Anderen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van onze tool kun jij meteen energieprijzen Anderen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook gas/licht inschatting in en bekijk probleemloos de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Dat is te vinden in site van de leverancier. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en achterhaal eenvoudig de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Slappeterp afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Anderen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Anderen juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Anderen? Op deze pagina vind jij een aantal van meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, NLE, Eneco, Greenchoice en natuurlijk Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Qurrent met een verbruik van 2350 kWh tot 2700 kWh stroom en 1000 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: doorzoek altijd de condities van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Anderen. Op het moment dat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande organisatie. Hierin lees jij alle tarieven en regelgeving (denk aan leveringkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie actuele energiecontract wordt opgezegd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf normaliter het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige leverancier. Normaal gesproken moet dit vlak voor de overstapdatum, echter soms ook tot 14 dagen na de dag van overstappen. De toekomstige leverancier stuurt de standen door naar jouw oude aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Anderen. Je kunt rekenen op een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Tevens krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “Pure Energie contract“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Denk aan een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante keuzes zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers reserveren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op het dak of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Aa en Hunze.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Intergas, Vaillant, Nefit, AWB of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Anderen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Anderen en betaal minder voor gas en licht!