Energieleveranciers Kinnum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kinnum vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel aantrekkelijke kortingsacties die jij via de sites van bijv. Energiedirect.nl of Powerpeers kan afsluiten. Overstappen van energie gaat simpel en rap. Op deze website vind jij bruikbare informatie en hulp t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Kinnum

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Kinnum? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door factoren als: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast hanteren sommige aanbieders een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €145 t/m €265. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Terherne.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over een aanzienlijk ingewikkelde rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kinnum april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Hierna tref jij een tabel met de meest voordelige energieleveranciers. Je vindt zo direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is zo gepiept. Problemen bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Op deze website detecteer je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 2.100 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Engie tot Oxxio.

Een lagere energierekening

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €335 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Kinnum

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. onze speciale vergelijker kun je onmiddellijk energieprijzen Kinnum vergelijken. Geef je woongegevens & verbruik in, en vind meteen de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Bekijk dan website van de aanbieder. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en check à la minute de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in De Punt afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Kinnum?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Kinnum april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Kinnum? Hier bekijk je een ranglijst van veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, NLE, Essent, Eneco maar uiteraard ook Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2200 kWh t/m 3200 kWh stroom plus 1200 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jullie actuele energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: achterhaal wel de opgestelde regels van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Kinnum. Op het moment dat je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende energieleverancier. Hierin tref jij de geldige tarieven en regelgeving (bijvoorbeeld regiotoeslag, aansluitkosten, verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw actuele contract zal worden beëindigd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe aanbieder. In de meeste gevallen moet dit zo’n week voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. De nieuwe energieleverancier speelt de standen door aan je voormalige energieaanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Kinnum. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon corrigeren. Tevens krijgen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “prijzen vergelijken van NLE“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Denk aan gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn wind en zon (stroom). Veel van de leveranciers doen hier aan mee. De aanbieders bestellen zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Terschelling.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Atag, Remeha, AWB, Nefit of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je jouw eigen verbruik minimaliseert kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Kinnum

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Kinnum en betaal minder voor gas en licht!