Energieleveranciers Grijpskerk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Grijpskerk vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle unieke aanbiedingen die je niet via de website van bijvoorbeeld Eneco en Vrijopnaam kan afsluiten. Het oversluiten gaat handig en rap. Hier vind jij toepasbare toelichtingen en handreikingen bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Grijpskerk

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Grijpskerk? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieverbruik en locatie. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens hanteren veel leveranciers een flinke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €95 tot €230. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Raerd.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om nogal een moeilijke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Grijpskerk juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Dan vind je een overzicht met beschikbare energiebedrijven. Je vindt zo direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is zo geregeld. Advies nodig bij het invullen van jouw verbruik? Op de site vind jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.900 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Energieflex tot Qurrent.

Besparen op de energienota

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €245 per jaar.

Direct overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Grijpskerk

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een voordelig energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van onze tool kan jij à la minute energieprijzen Grijpskerk vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + verbruik in, en vind vlug het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaald pakket? Dat is te vinden in site van de leverancier. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen hiernaast en bekijk eenvoudig de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Amstelhoek afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Grijpskerk?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Grijpskerk juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Grijpskerk? Op deze pagina lees je een ranglijst van beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Essent maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Budget Energie met een verbruik van 1900 kWh tot 2900 kWh stroom plus 850 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: bekijk zeker even de voorschriften van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Grijpskerk. Als jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de nieuwe energiemaatschappij. Hierin lees je de kosten en extra regels (onder andere opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Je vorige energiepakket zal worden opgezegd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande energiemaatschappij. In de meeste gevallen doe je dit iets voor de datum van overstap, echter soms ook tot 2 weken na de overstap. Jouw aanstaande energiemaatschappij geeft dit door aan je voormalige aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Grijpskerk. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Daarbij ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “Oxxio tarieven“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De bedrijven kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Zuidhorn.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een AWB, Vaillant, Remeha, Atag of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik minimaliseert kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Grijpskerk

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Grijpskerk en bespaar op gas en licht!