Energieleveranciers Graauw Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Graauw vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel exclusieve kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Eneco of Leon Zeewolde kunt gebruiken. Overstappen gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Op deze website lees je functionele gegevens en hulp bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Graauw

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Graauw? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van aspecten als: gas- en stroomverbruik en woning. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder geven de meeste organisaties een gulle welkomstkorting bij het overstappen. Deze loopt op van €140 – €220. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Puth.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een behoorlijk gecompliceerde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Graauw mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Vervolgens tref jij een lijst met de beste energieleveranciers. Jij kiest onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Hulp nodig bij het invullen van jouw verbruik? Hierna vind jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.950 kWh 750 m³
2 personen 2.475 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 2.100 m³

Alle organisaties

Alle erkende partijen vergelijken. Van Fenor tot en met Vrijopnaam.

Het goedkoopste contract

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €455 per jaar.

Een snelle overstap

Profiteer van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Graauw

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij energieleverancieractie.nl kunnen jullie probleemloos energieprijzen Graauw vergelijken. Geef je woongegevens + verbruiksgegevens in, en zoek meteen het goedkoopste contract. Meer weten over een zeker pakket? Bekijk dan site van de leverancier. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan op deze pagina en signaleer binnen no-time de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Alteveer afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Graauw?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zeeland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Graauw mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Graauw? Op de site vind je een opsomming met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Essent en natuurlijk Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Oxxio, ENGIE berekend met een consumptie van 1800 kWh tot 4150 kWh stroom en 1100 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van je energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Advies: controleer ten alle tijde de voorschriften van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Graauw. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de aankomende organisatie. Daarin bekijk jij de geldige tarieven en condities (denk aan aansluitkosten, leveringkosten, verbruikskosten, vastrecht, regiotoeslag: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie lopende gas & licht pakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Gewoonlijk dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot twee weken na de overstapdatum. De toekomstige energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw oude energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Graauw. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Voorts incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “Fenor tarieven“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante opties zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen importeren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Hulst.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een AWB, Vaillant, Nefit, Intergas of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zeeland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Graauw

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Graauw en betaal minder voor gas en licht!