Energieleveranciers Geffen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Geffen vergelijken doe je razendsnel met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle speciale kortingsacties die je niet via de website van o.a. Engie of UnitedConsumers kan scoren. Overstappen gaat simpel en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl vind jij nuttige toelichtingen en hulp dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Geffen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Geffen? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: gas- en stroom consumptie en woning. Eveneens moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt je rekening voor de energie. Controleer maar de energie jaarrekening: opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten: het telt allemaal mee. Tevens bieden enkele bedrijven een aantrekkelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €140 tot €290. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Overloon.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om nogal een gecompliceerde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Geffen februari 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Dan doorzoek je een opsomming met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je treft eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Hulp nodig bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op deze pagina vind je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 625 m³
2 personen 2.450 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 2.075 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Essent tot aan Pure Energie.

Makkelijk besparen op energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €225 per jaar.

A la minute overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Geffen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van onze zoekmachine kun jij vlug energieprijzen Geffen vergelijken. Voer je adres & gas/licht inschatting in en selecteer meteen het goedkoopste contract. Aanvullende info over een bepaald contract? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer onmiddellijk de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in 2e Valthermond afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Geffen?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Geffen februari 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Geffen? Nu vind jij een ranglijst van standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Greenchoice, Essent, Pure Energie maar uiteraard ook Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE gerekend met een verbruik van 2100 kWh t/m 2800 kWh stroom en 850 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: check wel de condities van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Geffen. Op het moment dat het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande organisatie. In dit schrijven bekijk je de kosten en condities (onder andere energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten, leveringkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Doe je niets? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Het werkende energiepakket wordt opgezegd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige energieleverancier. Normaliter dien je dit te doen een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige leverancier geeft dit door aan de “vroegere” energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Geffen. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Daarnaast krijg je een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “E.ON prijzen“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen bestellen zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Maasdonk.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een AWB, Remeha, Intergas, Atag of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Geffen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Geffen en betaal minder voor gas en licht!