Energieleveranciers Overloon Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Overloon vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel unieke welkomstkortingen die men standaard niet bij onder andere DELTA of Powerpeers kan afsluiten. Overstappen gaat eenvoudig en prettig. Hier vergaar je handige gegevens en handreikingen voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Overloon

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Overloon? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door factoren als: stroom- en gasverbruik en postcode. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens verstrekken veel aanbieders een royale welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €90 t/m €250. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Balgoij.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft best een flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Overloon juli 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Daarop check je een tabel met de goedkoopste energie aanbieders. Je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time gepiept. Advies nodig bij het invullen van jouw verbruik? Hieronder bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 725 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 1.925 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Budget Energie tot HVC.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €325 per jaar.

Gelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Overloon

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij energieleverancieractie.nl kan je snel energieprijzen Overloon vergelijken. Voer je adres en energieverbruik in en kies vlug de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zekere leverancier? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en check eenvoudig de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in IJzendijke afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Overloon?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Overloon juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Overloon? Onder dit stukje lees je een lijstje met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Essent maar uiteraard ook Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE op basis van een verbruik van 1850 kWh t/m 4000 kWh stroom en 700 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: check zeker even de voorwaarden van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Overloon. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe organisatie. In dit schrijven zie je alle tarieven en kleine lettertjes (denk aan energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw oude energiecontract wordt opgezegd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” leverancier. Meestal doe je dit iets voor de overstapdatum, echter soms ook tot een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande aanbieder geeft dit door aan jouw “oude” leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Overloon. Het is nog even wachten op een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Daarbij incasseer je de eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “vergelijk direct Anode Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. De meeste aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen importeren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Boxmeer.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Remeha, Intergas, AWB, Nefit of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je jouw energieconsumptie kan verlagen kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Overloon

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Overloon en bespaar op gas en licht!