Energieleveranciers Geeuwenbrug Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Geeuwenbrug vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle exclusieve aanbiedingen die jij via de sites van o.a. Energiedirect.nl of Noordelijk Lokaal Duurzaam kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en vlug. Op deze pagina lees je handige feiten en hulp t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Geeuwenbrug

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Geeuwenbrug? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en woonplaats. Ook moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting, leveringkosten: het telt allemaal mee. Ook gunnen flink wat organisaties een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €115 t/m €240. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Overdinkel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een aanzienlijk ingewikkelde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Geeuwenbrug juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Hierna doorzoek je een tabel met relevante energiecontracten. Je ontdekt handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Advies nodig bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Op deze pagina detecteer je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 750 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 1.950 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Essent tot aan Innova Energie.

Een lagere energierekening

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €395 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Geeuwenbrug

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij onze zoekmachine kun je ogenblikkelijk energieprijzen Geeuwenbrug vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruik in, en selecteer snel de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en achterhaal eenvoudig de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Flevoland afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Geeuwenbrug?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Geeuwenbrug juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Geeuwenbrug? Hier bekijk je een aantal van beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Essent, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice + ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio met een verbruik van 1750 kWh tot 2700 kWh stroom en 850 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over je energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: check ten alle tijde de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Geeuwenbrug. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de aankomende energieaanbieder. Daarin vind jij alle tarieven en bijkomende kosten (bijvoorbeeld energiebelasting, netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Het vorige energiepakket wordt beëindigd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe maatschappij. Normaliter gebeurt dit iets voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de overstap. De toekomstige aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Geeuwenbrug. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Voorts krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “DELTA prijzen“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders bestellen zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Westerveld.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met AWB, Remeha, Nefit, Intergas of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je het verbruik van energie weet te verkleinen heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Geeuwenbrug

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Geeuwenbrug en bespaar op gas en licht!