Energieleveranciers Geesbrug Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Geesbrug vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle exclusieve acties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Clean Energy en Pure Energie kan scoren. Overstappen gaat gemakkelijk en probleemloos. Op de site vergaar je bruikbare toelichtingen en tips dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Geesbrug

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Geesbrug? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en postcode. Uiteraard moet je verder kijken dan enkel de energiekosten. Dat bepaalt maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Bovendien geven enkele maatschappijen een gulle welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €120 tot €205. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Overasselt.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Geesbrug juni 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Hierna volgt een resultatenpagina met de goedkoopste energieleveranciers. Jij kiest à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten rond gemaakt. Moeite bij het invullen van jouw verbruik? Hieronder detecteer je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.850 kWh 650 m³
2 personen 2.175 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.075 m³

Complete vergelijking

Alle populaire providers vergelijken. Van Allure Energie tot HVC.

Flink besparen op jouw energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €485 per jaar.

Razendsnel overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Geesbrug

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een goedkoop pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van energieleverancieractie.nl kun je onmiddellijk energieprijzen Geesbrug vergelijken. Voer je adres en ook verbruiksgegevens in, en zoek moeiteloos de goedkoopste maatschappij. Meer details over een zeker pakket? Dit vind je in site van de leverancier. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en check eenvoudig de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Gelderland afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Geesbrug?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Geesbrug juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Geesbrug? Op deze pagina doorzoek jij een ranglijst van beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Essent, Greenchoice maar ook Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, ENGIE op basis van een verbruik van 2100 kWh tot 2750 kWh stroom en 1250 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: achterhaal ten alle tijde de opgestelde regels van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Geesbrug. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe maatschappij. In deze mail of brief vind jij de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (denk aan verbruikskosten, netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Je oude energiecontract wordt opgezegd. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige maatschappij. Normaal gesproken gebeurt dit zo’n week voor de datum van overstap, echter soms ook tot twee weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij communiceert dit weer richting de eerdere leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Geesbrug. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Bovendien incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “Clean Energy prijzen“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn zon en wind (energie). Veel van de aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders bestellen windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Coevorden.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een AWB, Remeha, Nefit, Vaillant of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij de energievraag reduceert kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Geesbrug

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Geesbrug en betaal minder voor gas en licht!