Energieleveranciers Geervliet Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Geervliet vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel aantrekkelijke welkomstacties die men standaard niet bij onder andere Engie en NLE kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en probleemloos. Op de site lees je bruikbare informatie en handreikingen bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Geervliet

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Geervliet? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: gas- en stroom consumptie en adres. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook gunnen enkele aanbieders een gulle welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €175 tot +/- €280. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Ouwster-Nijega.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is nogal een flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Geervliet juni 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Vervolgens doorzoek je een resultatenpagina met de goedkoopste energiecontracten. Je selecteert meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time doorgevoerd. Advies nodig bij het invullen van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.925 kWh 700 m³
2 personen 2.275 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 1.900 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke providers vergelijken. Van Greenchoice tot en met Powerpeers.

Makkelijk besparen op energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €435 per jaar.

Makkelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Geervliet

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een goedkoop energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van de vergelijker kan men meteen energieprijzen Geervliet vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusstoom/gas verbruik in en bekijk à la minute het goedkoopste contract. Aanvullende info over een bepaald contract? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en achterhaal ogenblikkelijk de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Noord-Brabant afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Geervliet?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Geervliet juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Geervliet? Hier lees je een opsomming met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Vattenfall, Eneco, Essent, Pure Energie en ook Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers gerekend met een verbruik van 1600 kWh t/m 3600 kWh stroom en 1250 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jullie actuele maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: achterhaal ten alle tijde de voorschriften van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Geervliet. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende energieaanbieder. In dit schrijven lees jij afgesproken prijzen en bijkomende kosten (zoals verbruikskosten, regiotoeslag, leveringkosten, energiebelasting, vastrecht: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Doe je niets? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Dat huidige gas en stroom pakket wordt stopgezet. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf normaliter het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige aanbieder. Dikwijls doe je dit zo’n week voor de ingangsdatum, echter soms ook tot twee weken na de gekozen overstapdatum. De nieuwe maatschappij stuurt de standen door naar de “vroegere” aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Geervliet. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment verlagen. Daarnaast incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “Anode Energie prijzen“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Denk aan gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de energie-aanbieders doen hier aan mee. De maatschappijen bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Bernisse.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een AWB, Remeha, Nefit, Atag of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Windturbines genereren volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder maatschappij biedt groene stroom via wind. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je jouw energieconsumptie weet te beperken levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Geervliet

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Geervliet en bezuinig op gas en licht!