Energieleveranciers Gastel Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gastel vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel unieke aanbiedingen die je niet via de website van aanbieders zoals Energiedirect.nl en Oxxio kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en kost slechts een paar minuten. Op de site doorzoek jij toepasbare gegevens en tips dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Gastel

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Gastel? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van factoren als: stroom- en gasverbruik en locatie. Eveneens moet je verder kijken dan puur de energiekosten. Dit beïnvloed slechts ten dele de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, aansluitkosten, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens gunnen veel aanbieders een royale welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €150 tot +/- €265. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Oudesluis.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is best een complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gastel mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend check je een lijst met relevante energie aanbieders. Je vindt zo ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is kinderspel, het is snel geregeld. Problemen bij het invoeren van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoon 1.800 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.700 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 1.975 m³

Alle organisaties

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot aan Leon Zeewolde.

Een lagere energierekening

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €465 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Gastel

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van onze tool kun jij probleemloos energieprijzen Gastel vergelijken. Voer je adres en stoom/gas verbruik in en kies binnen no-time de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk vlug de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Zwijndrecht afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Gastel?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Gastel mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Gastel? Hier lees je een ranglijst van veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Essent, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice en natuurlijk Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1600 kWh tot 3350 kWh stroom plus 1400 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: doorzoek zeker even de voorschriften van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Gastel. Wanneer je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande energieleverancier. In deze mail of brief tref jij alle tarieven en bijkomende kosten (denk hierbij aan energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het lopende gas & licht pakket wordt stopgezet. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: ga je verhuizen? Dan moet je zelf in de meeste gevallen het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande energieleverancier. In de meeste gevallen dien je dit te doen vlak voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Gastel. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment corrigeren. Tevens ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “Enduris vergelijken“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. De meeste aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De bedrijven halen deze zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Cranendonck.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met AWB, Intergas, Vaillant, Atag of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je jouw energieconsumptie weet te verkleinen kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Gastel

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Gastel en betaal minder voor gas en licht!