Energieleveranciers Garnwerd Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Garnwerd vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel unieke acties die men standaard niet bij bijvoorbeeld Budget Energie of HVC kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en probleemloos. Op de site lees je toepasbare details en adviezen ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Garnwerd

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Garnwerd? Het is niet mogelijk één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: energieconsumptie en adres. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien hanteren sommige bedrijven een flinke welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €145 tot €290. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Oudendijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een aanzienlijk flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Garnwerd juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend check je een lijst met relevante energiemaatschappijen. Jij kiest snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Moeite bij het invullen van je gas & licht gebruik? Hieronder check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 2.100 m³

Alle organisaties

Alle bekende providers vergelijken. Van E.ON tot Vrijopnaam.

Flink besparen op jouw energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €375 per jaar.

Direct overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Garnwerd

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Via de vergelijker kan jij vlug energieprijzen Garnwerd vergelijken. Vul jouw locatie & stoom/gas verbruik in en zoek snel de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaald contract? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en vind meteen de beste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Zwanenburg afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Garnwerd?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Garnwerd juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Garnwerd? Op energieleverancieractie.nl vind jij een lijstje met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Vattenfall, Greenchoice, NLE maar uiteraard ook Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers berekend met een consumptie van 2250 kWh – 4500 kWh stroom plus 700 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: doorzoek zeker even de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Garnwerd. Als het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe maatschappij. Hierin bekijk jij de overeengekomen kosten en condities (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je gratis, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Jullie actuele contract zal worden beëindigd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf meestal het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige energiemaatschappij. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de dag van overstappen. De nieuwe leverancier geeft dit door aan de “vroegere” aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Garnwerd. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Ook incasseren jullie een eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “Qurrent vergelijken“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Onder andere gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Veel energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De leveranciers kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Winsum.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een AWB, Intergas, Remeha, Atag of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Groningen.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer jij de energievraag reduceert levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Garnwerd

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Garnwerd en bezuinig op gas en licht!