Energieleveranciers Oudendijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oudendijk vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft snel de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel tijdelijke welkomstkortingen die men standaard niet bij onder andere Budget Energie en Oxxio kan afsluiten. Overstappen gaat handig en is zo gepiept. Op deze pagina doorzoek jij nuttige feiten en tips ten behoeve van het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Oudendijk

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Oudendijk? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en postcode. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energiekosten. Dit beïnvloed maar voor een deel de energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast bieden sommige maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €130 tot €270. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Azewijn.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met nogal een gecompliceerde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oudendijk april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Nadien vind je een opsomming met beschikbare energiecontracten. Jij kiest vlug de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is binnen enkele minuten gedaan. Problemen bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Hieronder detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 600 m³
2 bewoners 2.275 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot Leon Zeewolde.

Altijd de laagste prijs

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €325 per jaar.

Direct overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oudendijk

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door middel van onze tool kun je vlug energieprijzen Oudendijk vergelijken. Voer je adres + verbruiksgegevens in, en vind vlug de goedkoopste aanbieder. Meer details over een zeker pakket? Selecteer dan de merkpagina. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en bekijk eenvoudig de beste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Hulsberg afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Oudendijk?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Oudendijk april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Oudendijk? Op deze website vind je een ranglijst van meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Essent, Pure Energie + Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 1700 kWh t/m 3800 kWh stroom en 1300 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van je maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: controleer zeker even de kleine lettertjes van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Oudendijk. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende leverancier. Aan de hand daarvan lees jij de prijzen en extra regels (onder andere energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Jouw werkende gas & licht pakket wordt beëindigd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je verhuizen? Je moet dan zelf gewoonlijk het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. In de meeste gevallen gebeurt dit zo’n week voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de overstapdatum. De nieuwe leverancier communiceert dit weer richting de eerdere leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Oudendijk. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Daarnaast incasseer je een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “contract Noordelijk Lokaal Duurzaam“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De bedrijven bestellen zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Koggenland.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Intergas, AWB, Atag, Nefit of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij de energievraag vermindert heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Oudendijk

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Oudendijk en bespaar op gas en licht!