Energieleveranciers Zwanenburg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zwanenburg vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel unieke kortingsacties die jij via de sites van aanbieders zoals Energiedirect.nl en Leon Zeewolde ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en zonder problemen. Op de site doorzoek jij functionele feiten en handreikingen voor het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Zwanenburg

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Zwanenburg? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woning. Verder moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens geven enkele bedrijven een gulle welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €90 t/m €200. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Hulsberg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een behoorlijk ingewikkelde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zwanenburg juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Daarop check je een lijst met relevante energiemaatschappijen. Jij kiest snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is zo gepiept. Tips gebruiken bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op deze pagina vind je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 2.000 kWh 725 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 2.025 m³

Alle leveranciers

Alle populaire partijen vergelijken. Van Fenor tot en met Qurrent.

Altijd de laagste prijs

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €395 per jaar.

Probleemloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Zwanenburg

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. onze zoekmachine kun je onmiddellijk energieprijzen Zwanenburg vergelijken. Voer je adres plusverbruiksgegevens in, en zoek moeiteloos het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en ontdek ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Schalkwijk afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Zwanenburg?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Zwanenburg juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Zwanenburg? Onder dit stukje lees je een ranglijst van gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Essent, NLE, Greenchoice, Eneco maar ook Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent op basis van een verbruik van 1750 kWh tot 4350 kWh stroom en 1200 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw huidige leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: check uiteraard de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Zwanenburg. Op het moment dat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen organisatie. Daarin lees je alle tarieven en bijkomende kosten (bijvoorbeeld regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Het oude contract zal worden beëindigd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande energiemaatschappij. Gewoonlijk dien je dit te doen een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de overstap. Jouw “nieuwe” leverancier stuurt de standen door naar jouw oude aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Zwanenburg. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Ook krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “actie HVC“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Denk aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energie-aanbieders doen hier aan mee. De bedrijven reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Haarlemmermeer.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Remeha, Nefit, AWB, Intergas of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Zwanenburg

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Zwanenburg en bespaar op gas en licht!