Energieleveranciers Gaastmeer Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gaastmeer vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle aantrekkelijke acties die men standaard niet bij bijvoorbeeld Energiedirect.nl of Qurrent kan scoren. Het oversluiten gaat eenvoudig en is zo gepiept. Op deze pagina doorzoek jij functionele details en handreikingen ter ondersteuning bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Gaastmeer

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Gaastmeer? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met aspecten als: energieverbruik en woning. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energiekosten. Dat beslaat maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Ook geven sommige maatschappijen een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €175 t/m €285. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Oudega.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om nogal een gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gaastmeer juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Hierna check je een lijst met relevante energiecontracten. Je selecteert gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Problemen bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina tref jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.950 kWh 700 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 2.050 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Essent tot aan UnitedConsumers.

Makkelijk besparen op energie

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €245 per jaar.

A la minute overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Gaastmeer

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij onze tool kun jij eenvoudig energieprijzen Gaastmeer vergelijken. Geef je woongegevens en ook verbruiksgegevens in, en selecteer vlug het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en achterhaal meteen de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Zurich afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Gaastmeer?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Gaastmeer juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Gaastmeer? Onder dit stukje check je een opsomming met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, Eneco, NLE, Greenchoice + Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 2450 kWh tot 3500 kWh stroom en 1150 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Kijk uit: achterhaal uiteraard de condities van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Gaastmeer. Zodra je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe energiemaatschappij. Aan de hand daarvan bekijk je de overeengekomen kosten en extra regels (bijvoorbeeld aansluitkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Dat lopende gas & licht pakket zal worden opgezegd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe energiemaatschappij. Doorgaans dien je dit te doen zo’n week voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande leverancier communiceert dit weer richting de eerdere maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Gaastmeer. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Voorts incasseer je een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “MAIN Energie vergelijken“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante opties zijn wind en zon (stroom). Veel energiemaatschappijen doen hier aan mee. De organisaties reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Súdwest-Fryslân.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een AWB, Intergas, Nefit, Remeha of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw energieconsumptie minimaliseert zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Gaastmeer

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Gaastmeer en bezuinig op gas en licht!