Energieleveranciers Feinsum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Feinsum vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek exclusieve acties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Budget Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en snel. Op de site vind je bruikbare details en support bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Feinsum

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Feinsum? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woning. Uiteraard moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Bovendien geven veel organisaties een flinke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €125 tot €250. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Ossenwaard.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een aardig gecompliceerde rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Feinsum mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Aansluitend check je een opsomming met relevante energiecontracten. Je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is zo doorgevoerd. Problemen bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.925 kWh 700 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.275 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van E.ON tot UnitedConsumers.

Besparen op de energienota

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €255 per jaar.

Probleemloos overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Feinsum

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Via de vergelijker kan jij eenvoudig energieprijzen Feinsum vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + energieverbruik in en bekijk eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Meer details over een bepaalde leverancier? Dit vind je in de merkpagina. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen hiernaast en ontdek binnen no-time de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Zoutelande afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Feinsum?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Feinsum mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Feinsum? Hier check je een tabel met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Greenchoice, NLE, Essent, Vattenfall maar uiteraard ook ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers met een verbruik van 1750 kWh tot 2700 kWh stroom plus 1050 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over je leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: doorzoek altijd de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Feinsum. Nadat je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe energiemaatschappij. In deze mail of brief bekijk je de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (onder andere vastrecht, leveringkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Dat oude pakket wordt beëindigd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf gewoonlijk het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe leverancier. Dikwijls dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de dag van overstappen. De toekomstige energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energieaanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Feinsum. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Tevens ontvangen jullie de eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “Endinet Groep abonnement“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Denk aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante opties zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven kopen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Leeuwarderadeel.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Nefit, AWB, Intergas, Vaillant of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Feinsum

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Feinsum en bespaar op gas en licht!