Energieleveranciers Ossenwaard Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ossenwaard vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt snel de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel aantrekkelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Greenchoice of MAIN Energie kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en rap. Op energieleverancieractie.nl lees je praktische aanwijzingen en hulp bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Ossenwaard

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Ossenwaard? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag: het wordt allemaal doorbelast. Verder gunnen veel organisaties een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €170 tot €200. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Angeren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om best een gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ossenwaard mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Aansluitend vind je een tabel met de meest voordelige energieleveranciers. Je selecteert snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Hulp nodig bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op deze website detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 2.050 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot Qwint.

Bekijk het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €375 per jaar.

A la minute overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Ossenwaard

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van onze speciale vergelijker kan men à la minute energieprijzen Ossenwaard vergelijken. Voer je adres & verbruik in, en selecteer eenvoudig het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Bekijk dan website van de aanbieder. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en achterhaal eenvoudig de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Hoogeloon afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Ossenwaard?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Utrecht)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Ossenwaard mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Ossenwaard? Op de site doorzoek jij een lijstje met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Eneco, Vattenfall, Essent maar uiteraard ook ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1500 kWh – 2650 kWh stroom en 750 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: doorzoek wel de opgestelde regels van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Ossenwaard. Nadat jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe maatschappij. Hierin lees je de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (bijvoorbeeld leveringkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Dat vorige pakket zal worden beëindigd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige aanbieder. Normaal gesproken doe je dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de overstapdatum. De nieuwe aanbieder stuurt de standen door naar jouw oude aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Ossenwaard. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Daarnaast incasseer je een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “abonnement bij Liander“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante keuzes zijn zon en wind (energie). Veel energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen bestellen zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Vianen.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Intergas, Nefit, Remeha, Atag of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Utrecht.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw eigen verbruik kunt minderen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Ossenwaard

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Ossenwaard en bespaar op gas en licht!