Energieleveranciers Ezinge Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ezinge vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel unieke welkomstkortingen die men standaard niet bij onder andere Fenor of Noordelijk Lokaal Duurzaam kan scoren. Het oversluiten gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Op deze website doorzoek jij bruikbare aanwijzingen en hulp ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ezinge

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Ezinge? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieconsumptie en adres. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: verbruikskosten, aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag, netbeheerkosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien geven de meeste maatschappijen een aantrekkelijke welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €85 t/m €205. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Ospel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over nogal een flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ezinge juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop vind je een overzicht met de goedkoopste energiebedrijven. Je treft vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Problemen bij het inschatten van jouw verbruik? Op de site bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.200 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.750 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 1.950 m³

Compleet aanbod

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Clean Energy tot aan HVC.

Het goedkoopste contract

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €295 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Ezinge

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van onze zoekmachine kunnen jullie onmiddellijk energieprijzen Ezinge vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusstoom/gas verbruik in en vind probleemloos het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Klik dan op de merkpagina. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en bekijk vlug de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Zoetermeer afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Ezinge?

 1. Voer jouw locatie in (Groningen)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Ezinge juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Ezinge? Hieronder doorzoek jij een ranglijst van standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall, Eneco en ook Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1500 kWh – 4150 kWh stroom plus 1000 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met je maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: bekijk altijd de voorschriften van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Ezinge. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe leverancier. Hierin vind je alle tarieven en extra regels (denk hierbij aan energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Jullie werkende contract zal worden opgezegd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande aanbieder. Normaliter gebeurt dit een paar dagen voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Ezinge. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Bovendien ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “Enexis abonnement“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante opties zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De bedrijven halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Winsum.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Nefit, AWB, Intergas, Remeha of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Een windturbine levert schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je jouw eigen verbruik vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Ezinge

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Ezinge en bespaar op gas en licht!