Energieleveranciers Emmer-Compascuum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Emmer-Compascuum vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel unieke acties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Energieflex en Qwint ontvangt. Het oversluiten gaat simpel en zonder problemen. Hier lees je toepasbare feiten en handreikingen voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Emmer-Compascuum

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Emmer-Compascuum? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, leveringkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast schenken de meeste organisaties een aantrekkelijke welkomstkorting voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €170 – €195. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Oosteind.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een aardig gecompliceerde rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Emmer-Compascuum juli 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Hierna volgt een resultatenpagina met beschikbare energie aanbieders. Je vindt zo handig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Problemen bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.825 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 2.050 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van De Vastelastenbond tot en met Powerpeers.

Altijd de laagste prijs

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €465 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Emmer-Compascuum

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door middel van onze zoekmachine kun je eenvoudig energieprijzen Emmer-Compascuum vergelijken. Geef je woongegevens en verbruik in, en zoek eenvoudig het goedkoopste contract. Meer details over een bepaald pakket? Klik dan op de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en bekijk snel de beste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Ysselsteyn afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Emmer-Compascuum?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Emmer-Compascuum juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Emmer-Compascuum? Hieronder vind je een aantal van veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, NLE + ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent op basis van een verbruik van 2200 kWh tot 2800 kWh stroom plus 1000 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland maak je zelf uit bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van jouw huidige maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: check uiteraard de condities van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Emmer-Compascuum. Als het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde leverancier. In dit schrijven zie jij alle tarieven en bijkomende kosten (denk hierbij aan vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie huidige gas & licht pakket wordt beëindigd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige leverancier. Meestal doe je dit iets voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Emmer-Compascuum. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment verhogen. Ook ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “Stedin groene stroom“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle aanbieders van energie doen hier aan mee. De maatschappijen reserveren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Emmen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Nefit, Atag, Remeha, Vaillant of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je jouw energieconsumptie kunt terugdringen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Emmer-Compascuum

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Emmer-Compascuum en bespaar op gas en licht!