Energieleveranciers Ysselsteyn Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ysselsteyn vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel aantrekkelijke aanbiedingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld Budget Energie of Qwint kunt vinden. Overstappen gaat simpel en vlug. Op energieleverancieractie.nl lees je toepasbare details en hulp t.b.v. het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ysselsteyn

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Ysselsteyn? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met factoren als: stroom- en gas consumptie en adres. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien bieden de meeste organisaties een royale welkomstkorting voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €115 tot €250. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Hierden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een behoorlijk gecompliceerde rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ysselsteyn mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Nadien tref jij een opsomming met de goedkoopste energiecontracten. Jij kiest handig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is zo gepiept. Moeite bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 675 m³
2 personen 2.425 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Flink besparen op jouw energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €255 per jaar.

Een snelle overstap

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Ysselsteyn

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels onze speciale vergelijker kan jij eenvoudig energieprijzen Ysselsteyn vergelijken. Vul postcode + huisnummer en stoom/gas verbruik in en selecteer meteen de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaald pakket? Selecteer dan de merkpagina. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en bekijk binnen no-time de beste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Rijkevoort afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Ysselsteyn?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Ysselsteyn mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Ysselsteyn? Hieronder doorzoek jij een ranglijst van veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Essent, NLE, Vattenfall, Greenchoice en natuurlijk Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2350 kWh t/m 3300 kWh stroom en 1100 m3 – 1850 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: doorzoek uiteraard de voorwaarden van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Ysselsteyn. Wanneer het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe maatschappij. Aan de hand daarvan zie je alle tarieven en bijkomende kosten (onder andere opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Dat actuele energiecontract zal worden opgezegd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: ga je verhuizen? Je moet dan zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige aanbieder. Gewoonlijk dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting jouw oude maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Ysselsteyn. Het is nog even wachten op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Tevens ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “overstappen Oxxio“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De organisaties bestellen zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Venray.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Remeha, Intergas, Atag, Vaillant of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij doet hier aan mee. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als jij de energievraag kunt terugdringen levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Ysselsteyn

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Ysselsteyn en bezuinig op gas en licht!