Energieleveranciers Eijsden Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eijsden vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel tijdelijke aanbiedingen die je niet via de website van o.a. Clean Energy en Noordelijk Lokaal Duurzaam ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl lees je toepasbare toelichtingen en tips dat je kunt gebruiken bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Eijsden

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Eijsden? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te betitelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieverbruik en locatie. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Ook hanteren flink wat aanbieders een gulle welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €185 tot +/- €290. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Oldekerk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een behoorlijk gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eijsden april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Dan vind je een overzicht met de goedkoopste energiebedrijven. Je treft direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is zo gepiept. Tips gebruiken bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Op deze website vind je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoon 2.000 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.275 kWh 2.050 m³

Alle organisaties

Alle grote providers vergelijken. Van Greenchoice tot Leon Zeewolde.

Besparen op de energienota

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €475 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Eijsden

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Middels onze speciale vergelijker kun je probleemloos energieprijzen Eijsden vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & verbruik in, en selecteer onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Klik dan op de merkpagina. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en achterhaal vlug de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Wolfheze afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Eijsden?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Eijsden april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Eijsden? Hieronder vind je een tabel met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, Pure Energie, NLE, Essent maar uiteraard ook Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE op basis van een verbruik van 1550 kWh tot 3350 kWh stroom en 900 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jullie actuele energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: controleer uiteraard de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Eijsden. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe organisatie. In dit schrijven bekijk jij de kosten en voorwaarden (denk aan verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Het oude energiecontract zal worden opgezegd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf in de meeste gevallen de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Normaal gesproken gebeurt dit zo’n week voor de overstapdatum, maar het kan ook best 14 dagen na de dag van overstappen. De nieuwe maatschappij stuurt de standen door naar de eerdere energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Eijsden. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment verhogen. Bovendien krijg je de eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “Energieflex groene stroom“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. De meeste leveranciers werken hier dan ook graag mee. De aanbieders halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Eijsden-Margraten.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Nefit, Remeha, Vaillant, Intergas of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Eijsden

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Eijsden en betaal minder voor gas en licht!