Energieleveranciers Wolfheze Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wolfheze vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle exclusieve welkomstacties die men standaard niet bij bijv. DELTA of Vandebron kunt vinden. Het oversluiten gaat simpel en prettig. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij nuttige feiten en adviezen ter ondersteuning bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Wolfheze

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Wolfheze? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energiekosten. Dit beïnvloed maar beperkt de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast bieden de meeste aanbieders een flinke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €160 tot €245. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Hensbroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wolfheze mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna vind je een overzicht met de meest voordelige energieleveranciers. Je ontdekt à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time geregeld. Tips gebruiken bij het inschatten van jullie energieverbruik? Hier check je het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 625 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 1.950 m³

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot Pure Energie.

Altijd de laagste prijs

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €295 per jaar.

A la minute overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Wolfheze

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met behulp van onze tool kan je eenvoudig energieprijzen Wolfheze vergelijken. Vul postcode + huisnummer + stoom/gas verbruik in en vind probleemloos de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en vergelijk ogenblikkelijk de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Renesse afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Wolfheze?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Wolfheze mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Wolfheze? Op energieleverancieractie.nl bekijk je een opsomming met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, Greenchoice, NLE, Vattenfall en natuurlijk ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl met een verbruik van 1750 kWh t/m 2600 kWh stroom plus 1200 m3 – 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: doorzoek zeker even de voorwaarden van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Wolfheze. Nadat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de aankomende energieaanbieder. In dit schrijven tref jij alle tarieven en extra regels (onder andere leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie oude gas & licht pakket wordt beëindigd. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: ga je van woning wisselen? Jij zult dan normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige energieaanbieder. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd vlak voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energiemaatschappij stuurt de standen door naar jouw “oude” aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Wolfheze. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Voorts incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “opzeggen Coteq Netbeheer“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen halen deze zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Renkum.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Intergas, AWB, Atag, Nefit of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je jouw energieconsumptie vermindert heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Wolfheze

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Wolfheze en betaal minder voor gas en licht!