Energieleveranciers Eelderwolde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eelderwolde vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle exclusieve aanbiedingen die men standaard niet bij onder andere De Vastelastenbond en Qurrent ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina doorzoek jij toepasbare aanwijzingen en support bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Eelderwolde

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Eelderwolde? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door factoren als: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast hanteren sommige organisaties een vorstelijke welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €180 t/m €240. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Obbicht.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een behoorlijk flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eelderwolde februari 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Hierna check je een tabel met de beste energiebedrijven. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen no-time geregeld. Tips gebruiken bij het invullen van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.975 kWh 725 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Het goedkoopste contract

Vergelijk alle contracten op prijs. Bespaar tot wel €485 per jaar.

Razendsnel overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Eelderwolde

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door middel van onze zoekmachine kun je rap energieprijzen Eelderwolde vergelijken. Geef je woongegevens en verbruik in, en vind rap de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en signaleer à la minute de beste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Winterswijk afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Eelderwolde?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Eelderwolde februari 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Eelderwolde? Onder dit stukje bekijk je een lijstje met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Essent, Pure Energie, Eneco, Vattenfall en ook Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl met een verbruik van 1650 kWh t/m 4100 kWh stroom plus 1250 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw huidige maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: bekijk wel de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Eelderwolde. Op het moment dat je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe leverancier. Daarin bekijk jij de kosten en bijkomende kosten (zoals aansluitkosten, leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Jouw werkende contract wordt opgezegd. Meestal krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Meestal wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, echter soms ook tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande leverancier geeft dit door aan de “vroegere” leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Eelderwolde. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Daarnaast ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Powerpeers stroom“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Veel energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De organisaties reserveren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Tynaarlo.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Nefit, Intergas, Atag, Remeha of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Eelderwolde

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Eelderwolde en betaal minder voor gas en licht!