Energieleveranciers Obbicht Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Obbicht vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel exclusieve welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bijv. Anode Energie en NLE kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en rap. Op deze pagina doorzoek jij bruikbare feiten en tips voor het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Obbicht

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Obbicht? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en woning. Daarnaast moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht: het telt allemaal mee. Verder verstrekken veel organisaties een hoge welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €115 tot €290. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Zwagerbosch.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een aardig ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Obbicht februari 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Nadien doorzoek je een overzicht met de beste energiemaatschappijen. Je selecteert handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Problemen bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl vind je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.975 kWh 675 m³
2 personen 2.450 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 1.950 m³

Alle pakketten

Alle erkende providers vergelijken. Van Anode Energie tot Pure Energie.

Besparen op de energienota

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €455 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Obbicht

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kun jij ogenblikkelijk energieprijzen Obbicht vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruiksgegevens in, en zoek vlug de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en achterhaal à la minute de beste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Heilig Landstichting afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Obbicht?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Obbicht februari 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Obbicht? Onder dit stukje check je een ranglijst van gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, NLE, Eneco, Essent, Pure Energie en ook Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Qurrent uitgaande van een verbruik van 2400 kWh tot 3850 kWh stroom plus 1400 m3 – 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: controleer altijd de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Obbicht. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande energiemaatschappij. In dit schrijven zie jij de geldige tarieven en voorwaarden (zoals aansluitkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode kan je kosteloos en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Dat actuele gas en stroom pakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf meestal het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande maatschappij. Dikwijls wordt dit van je gevraagd vlak voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 2 weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” maatschappij geeft dit door aan je voormalige maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Obbicht. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Voorts krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “maandelijkse kosten MAIN Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de energiemaatschappijen doen hier aan mee. De leveranciers kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Sittard-Geleen.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met AWB, Nefit, Intergas, Remeha of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je jouw eigen verbruik weet te beperken kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Obbicht

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Obbicht en betaal minder voor gas en licht!