Energieleveranciers Eck en Wiel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eck en Wiel vergelijken doe je razendsnel met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel speciale acties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Energiedirect.nl of MAIN Energie ontvangt. Het oversluiten gaat makkelijk en gebruiksvriendelijk. Op deze website bekijk je bruikbare details en handreikingen ten behoeve van het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Eck en Wiel

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Eck en Wiel? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woning. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: aansluitkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht: het telt allemaal mee. Verder hanteren enkele aanbieders een royale welkomstpremie voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €165 tot +/- €215. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Notter.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een behoorlijk moeilijke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eck en Wiel juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Hierna vind je een opsomming met beschikbare energie aanbieders. Je treft à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Tips gebruiken bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Hier vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.150 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle grote organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot en met Oxxio.

Een lagere energierekening

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €465 per jaar.

Een snelle overstap

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Eck en Wiel

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door onze speciale vergelijker kunnen jullie moeiteloos energieprijzen Eck en Wiel vergelijken. Vul jouw locatie en energieverbruik in en vind probleemloos het goedkoopste pakket. Meer weten over een zeker pakket? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en check onmiddellijk de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Wilp afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Eck en Wiel?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Eck en Wiel juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Eck en Wiel? Onder dit stukje check je een tabel met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Greenchoice, Essent, Pure Energie, Eneco + Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Oxxio met een verbruik van 1700 kWh t/m 2950 kWh stroom en 1300 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: controleer zeker even de kleine lettertjes van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Eck en Wiel. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde energieleverancier. Daarin tref jij alle tarieven en extra regels (bijvoorbeeld netbeheerkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw actuele energiecontract wordt stopgezet. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande maatschappij. In de regel doe je dit vlak voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de dag van overstappen. De toekomstige leverancier stuurt de standen door naar de “vroegere” maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Eck en Wiel. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon wijzigen. Daarbij krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “Huismerk Energie stroom“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante manieren zijn zonne-energie en windenergie. Veel energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De bedrijven bestellen zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Buren.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Nefit, Intergas, Remeha, AWB of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Eck en Wiel

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Eck en Wiel en bezuinig op gas en licht!