Energieleveranciers Eastermar Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eastermar vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek tijdelijke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij onder andere Engie en Oxxio kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en snel. Hieronder vind je praktische details en support bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Eastermar

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Eastermar? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met factoren als: energieconsumptie en woning. Bovendien moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: energiebelasting, verbruikskosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook hanteren enkele bedrijven een hoge welkomstkorting als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €150 tot €290. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Noordwelle.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over een aardig gecompliceerde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eastermar mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Hierna vind je een tabel met de beste energieleveranciers. Je selecteert eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is binnen no-time gedaan. Tips gebruiken bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hieronder vind jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.850 kWh 725 m³
2 personen 2.175 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Essent tot Leon Zeewolde.

Altijd de laagste prijs

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €395 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Eastermar

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een goedkoop energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Middels onze speciale vergelijker kun je eenvoudig energieprijzen Eastermar vergelijken. Vul postcode + huisnummer + stoom/gas verbruik in en zoek binnen no-time het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zekere leverancier? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en bekijk direct de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Wildervank afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Eastermar?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Eastermar mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Eastermar? Op deze website vind jij een lijstje met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Essent + ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent berekend met een consumptie van 2100 kWh tot 3250 kWh stroom plus 700 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: bekijk altijd de voorschriften van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Eastermar. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende leverancier. In dit schrijven tref je afgesproken prijzen en kleine lettertjes (zoals opslag duurzame energie, vastrecht, leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Jouw werkende contract wordt stopgezet. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf meestal het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. In de regel moet dit vlak voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. De nieuwe energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Eastermar. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Bovendien krijg jij een eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “Energiedirect.nl stroom“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Onder andere een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Tytsjerksteradiel.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Vaillant, AWB, Intergas, Remeha of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je jouw eigen verbruik vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Eastermar

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Eastermar en bezuinig op gas en licht!