Energieleveranciers Noordwelle Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Noordwelle vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle speciale kortingsacties die men standaard niet bij bijv. Fenor en UnitedConsumers kunt vinden. Overstappen gaat eenvoudig en is zo gepiept. Op deze pagina vind je toepasbare aanwijzingen en adviezen ten behoeve van het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Noordwelle

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Noordwelle? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieconsumptie en woning. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de energierekening. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook hanteren sommige aanbieders een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €140 tot €210. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Zuidoostbeemster.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een aanzienlijk flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Noordwelle mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien vind je een tabel met beschikbare energieleveranciers. Je ontdekt rap de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Tips gebruiken bij het invullen van jouw verbruik? Op deze website bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 650 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 1.925 m³

Alle pakketten

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van E.ON tot aan Qurrent.

Vind het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €245 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dit kan met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Noordwelle

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van onze tool kan je à la minute energieprijzen Noordwelle vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruiksgegevens in, en kies moeiteloos het goedkoopste contract. Meer weten over een zekere leverancier? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en bekijk eenvoudig de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Heerlen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Noordwelle?

 1. Voer jouw locatie in (Zeeland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Noordwelle mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Noordwelle? Nu vind je een tabel met veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Vattenfall, Essent, Eneco, Pure Energie en ook Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 2250 kWh t/m 4200 kWh stroom plus 1350 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jullie actuele energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: achterhaal zeker even de opgestelde regels van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Noordwelle. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energieleverancier. Aan de hand daarvan tref jij afgesproken prijzen en extra regels (zoals aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Jullie oude gas & licht pakket wordt beëindigd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf normaliter het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande leverancier. Doorgaans dien je dit te doen vlak voor de datum van overstap, maar het kan ook best twee weken na de overstap. De nieuwe energieleverancier speelt de standen door aan je voormalige aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Noordwelle. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Daarnaast ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “maandelijkse kosten Clean Energy“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn zon en wind (energie). Bijna alle maatschappijen maken hier graag gebruik van. De leveranciers reserveren zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Schouwen-Duiveland.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met AWB, Vaillant, Remeha, Nefit of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Zeeland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je het verbruik van energie kunt minderen zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Noordwelle

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Noordwelle en bezuinig op gas en licht!