Energieleveranciers Drongelen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Drongelen vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle exclusieve acties die men standaard niet bij bedrijven als De Vastelastenbond en Innova Energie kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en vlug. Op de site bekijk je bruikbare aanwijzingen en tips ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Drongelen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Drongelen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en woning. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien hanteren veel aanbieders een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €120 tot €255. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Nisse.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een behoorlijk gecompliceerde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Drongelen mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend volgt een resultatenpagina met de meest voordelige energie aanbieders. Je ontdekt meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Hulp nodig bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 2.075 m³

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Clean Energy tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Het goedkoopste contract

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €395 per jaar.

Gelijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Drongelen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van onze tool kun je onmiddellijk energieprijzen Drongelen vergelijken. Vul jouw locatie plusenergieverbruik in en selecteer probleemloos de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaalde leverancier? Bekijk dan site van de leverancier. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en achterhaal ogenblikkelijk de beste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Wierum afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Drongelen?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Drongelen mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Drongelen? Nu vind je een opsomming met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Essent, Eneco, Greenchoice, Vattenfall en ook Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE op basis van een verbruik van 2150 kWh t/m 2700 kWh stroom en 850 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: controleer ten alle tijde de opgestelde regels van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Drongelen. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de nieuwe energieaanbieder. Daarin tref je de geldige tarieven en bijkomende kosten (denk aan netbeheerkosten, vastrecht, verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Jouw vorige energiepakket wordt opgezegd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe energieaanbieder. Doorgaans wordt dit van je gevraagd iets voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de gekozen overstapdatum. De nieuwe energieaanbieder communiceert dit weer richting je voormalige maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Drongelen. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verlagen. Daarbij incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “Liander gas“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn wind en zon (stroom). Veel van de energieleveranciers doen hier aan mee. De maatschappijen importeren zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Aalburg.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Vaillant, AWB, Remeha, Atag of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je het verbruik van energie kunt minderen levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Drongelen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Drongelen en betaal minder voor gas en licht!