Energieleveranciers Drogeham Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Drogeham vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel tijdelijke aanbiedingen die je niet via de website van bedrijven als Huismerk Energie en Qurrent kunt vinden. Overstappen van energie gaat makkelijk en rap. Op de site bekijk je nuttige toelichtingen en tips voor het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Drogeham

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Drogeham? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en locatie. Verder moet je verder kijken dan uitsluitend de energiekosten. Dit beïnvloed maar beperkt de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast bieden veel organisaties een vorstelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €110 – €195. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Nijverdal.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een aardig ingewikkelde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Drogeham juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Vervolgens doorzoek je een overzicht met de beste energiebedrijven. Je treft binnen no-time de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time doorgevoerd. Hulp nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op deze pagina bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.800 kWh 725 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 1.900 m³

Alle organisaties

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Engie tot en met NLE.

Makkelijk besparen op energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €325 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Drogeham

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij onze tool kun jij onmiddellijk energieprijzen Drogeham vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en verbruik in, en vind à la minute het goedkoopste pakket. Meer details over een zekere leverancier? Selecteer dan site van de leverancier. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en bekijk rap de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Wieringerwaard afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Drogeham?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Drogeham juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Drogeham? Onder dit stukje vind jij een opsomming met beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, Essent, Pure Energie, NLE en ook Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2050 kWh t/m 3500 kWh stroom en 900 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jullie actuele energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: achterhaal zeker even de voorschriften van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Drogeham. Wanneer jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de gekozen organisatie. Daarin zie jij de kosten en bijkomende kosten (denk aan energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Dat vorige gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Jij zult dan normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande aanbieder. Meestal moet dit iets voor het moment van overstappen, echter soms ook tot twee weken na de overstap. Jouw “nieuwe” aanbieder stuurt de standen door naar de eerdere maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Drogeham. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Ook krijg je een eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “Vandebron gas“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De leveranciers kopen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Achtkarspelen.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Vaillant, AWB, Remeha, Intergas of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij de energievraag kan verlagen kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Drogeham

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Drogeham en bespaar op gas en licht!