Energieleveranciers Drimmelen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Drimmelen vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle tijdelijke welkomstacties die jij via de sites van aanbieders zoals Anode Energie of Powerpeers kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en rap. Hieronder lees je handige informatie en support bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Drimmelen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Drimmelen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en locatie. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energiekosten. Deze bepalen slechts deels je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Verder verstrekken sommige leveranciers een gulle welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €165 tot €210. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Nijmegen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een behoorlijk ingewikkelde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Drimmelen mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna tref jij een opsomming met beschikbare energieleveranciers. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is zo geregeld. Moeite bij het schatten van je gas & licht gebruik? Hier vind jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.975 kWh 700 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 2.075 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Fenor tot Pure Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €275 per jaar.

Gelijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Drimmelen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Op basis van de vergelijker kun je meteen energieprijzen Drimmelen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruiksgegevens in, en kies direct het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Klik dan op de merkpagina. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en check ogenblikkelijk de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Wierden afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Drimmelen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Drimmelen mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Drimmelen? Onder dit stukje bekijk je een ranglijst van veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Greenchoice, Essent maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Qurrent, Powerpeers berekend met een consumptie van 1700 kWh t/m 4050 kWh stroom en 1350 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: check zeker even de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Drimmelen. Nadat je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde maatschappij. In deze mail of brief vind jij de prijzen en condities (bijvoorbeeld verbruikskosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Je werkende gas & licht pakket zal worden opgezegd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf meestal de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe aanbieder. Dikwijls wordt dit van je gevraagd iets voor de overstapdatum, maar het kan ook best 2 weken na de overstap. Jouw “nieuwe” energieleverancier geeft dit door aan de eerdere energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Drimmelen. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Bovendien incasseer jij een overzicht + eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “UnitedConsumers gas“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante manieren zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de leveranciers hebben dat in hun portfolio. De aanbieders bestellen zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Drimmelen.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Vaillant, AWB, Remeha, Intergas of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra jij de energievraag kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Drimmelen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Drimmelen en bespaar op gas en licht!