Energieleveranciers Driehuis Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Driehuis vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet direct de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek tijdelijke kortingsacties die jij via de sites van aanbieders zoals Eneco en Qurrent kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en gebruiksvriendelijk. Op deze website vergaar je bruikbare toelichtingen en handreikingen t.b.v. het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Driehuis

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Driehuis? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door factoren als: stroom- en gasverbruik en adres. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien bieden sommige maatschappijen een aantrekkelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €105 tot €230. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Nijhuizum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een aanzienlijk ingewikkelde rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Driehuis juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna vind je een tabel met de beste energiemaatschappijen. Je ontdekt rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time rond gemaakt. Moeite bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Hier bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 1.950 kWh 750 m³
2 personen 2.425 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 1.950 m³

Alle organisaties

Alle bekende partijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan Innova Energie.

Besparen op de energienota

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €405 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Driehuis

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij onze zoekmachine kan je snel energieprijzen Driehuis vergelijken. Vul jouw locatie en ook gas/licht inschatting in en zoek meteen de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zekere leverancier? Klik dan op de merkpagina. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en bekijk vlug de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Wezep afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Driehuis?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Driehuis juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Driehuis? Onder dit stukje vind jij een aantal van beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, NLE, Greenchoice, Pure Energie + Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, ENGIE met een verbruik van 1600 kWh tot 2550 kWh stroom en 750 m3 – 2000 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van je energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Advies: check uiteraard de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Driehuis. Wanneer je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe energieleverancier. Daarin zie je de overeengekomen kosten en voorwaarden (denk aan verbruikskosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw vorige gas & licht pakket wordt beëindigd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf dikwijls het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. In de regel moet dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar het kan ook best een paar dagen na de dag van overstappen. De nieuwe energieaanbieder speelt de standen door aan de “vroegere” aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Driehuis. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon corrigeren. Voorts krijgen jullie de eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “Oxxio gas“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De bedrijven reserveren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Velsen.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Vaillant, Nefit, Intergas, Remeha of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je jouw eigen verbruik vermindert zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Driehuis

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Driehuis en betaal minder voor gas en licht!