Energieleveranciers Wezep Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wezep vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel tijdelijke welkomstkortingen die jij via de sites van o.a. Essent of Leon Zeewolde kan scoren. Het oversluiten gaat simpel en vlug. Op energieleverancieractie.nl vind jij toepasbare gegevens en tips bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Wezep

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Wezep? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en adres. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Daarnaast verstrekken enkele organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €85 tot €190. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Hasselt.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een aardig ingewikkelde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wezep april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens check je een tabel met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je treft gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is kinderspel, het is snel gepiept. Moeite bij het invullen van je gas & licht gebruik? Hier detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 2.000 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.025 m³

Compleet aanbod

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Allure Energie tot Vrijopnaam.

Besparen op je energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €425 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Wezep

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Via onze speciale vergelijker kan jij direct energieprijzen Wezep vergelijken. Voer je adres plusverbruik in, en selecteer direct de goedkoopste leverancier. Meer info over een zekere leverancier? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal rap de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Paasloo afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Wezep?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Wezep april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Wezep? Hier bekijk je een tabel met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Vattenfall maar uiteraard ook Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers op basis van een verbruik van 1550 kWh – 2550 kWh stroom en 850 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over je energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: achterhaal wel de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Wezep. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende aanbieder. Daarin vind je alle tarieven en condities (denk hierbij aan vastrecht, regiotoeslag, verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Jouw actuele gas & licht pakket zal worden beëindigd. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Meestal wordt dit van je gevraagd vlak voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de overstapdatum. De toekomstige energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Wezep. Het is nog even wachten op een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment verhogen. Daarbij ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “abonnementen van Fenor“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Veel van de leveranciers maken hier graag gebruik van. De maatschappijen kopen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Oldebroek.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Intergas, Atag, Nefit, Remeha of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je jouw energieconsumptie kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Wezep

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Wezep en bespaar op gas en licht!