Energieleveranciers Doorwerth Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Doorwerth vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle unieke kortingsacties die je niet via de website van onder andere Budget Energie en MAIN Energie ontvangt. Het oversluiten gaat eenvoudig en snel. Hieronder lees je functionele informatie en handreikingen voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Doorwerth

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Doorwerth? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van aspecten als: verbruik (kWh en m3) en locatie. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de energienota. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder hanteren veel maatschappijen een gulle welkomstkorting bij het overstappen. Deze loopt op van €100 tot €245. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Nij Beets.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is best een gecompliceerde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Doorwerth juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Vervolgens doorzoek je een opsomming met beschikbare energieleveranciers. Je selecteert meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time gepiept. Advies nodig bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op deze pagina bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.950 kWh 675 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot aan Pure Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €455 per jaar.

A la minute overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Doorwerth

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van energieleverancieractie.nl kan jij moeiteloos energieprijzen Doorwerth vergelijken. Geef je woongegevens & verbruiksgegevens in, en selecteer eenvoudig het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zeker contract? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en vind onmiddellijk de beste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Westhoek afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Doorwerth?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Doorwerth juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Doorwerth? Hieronder doorzoek jij een opsomming met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Vattenfall, Eneco, Greenchoice maar uiteraard ook Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1600 kWh tot 3950 kWh stroom en 850 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: achterhaal zeker even de voorschriften van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Doorwerth. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energiemaatschappij. In dit schrijven zie je de geldige tarieven en regelgeving (denk aan regiotoeslag, energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Het werkende energiepakket wordt stopgezet. Meestal krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf in de meeste gevallen de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige aanbieder. Normaal gesproken gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot twee weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Doorwerth. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon corrigeren. Ook krijg jij een eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “Essent gas“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De organisaties kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Renkum.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Vaillant, Nefit, Atag, AWB of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiepakket biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je jouw eigen verbruik kan verlagen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Doorwerth

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Doorwerth en betaal minder voor gas en licht!