Energieleveranciers Dirksland Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €295 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Dirksland vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek unieke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Energieflex en NLE kan scoren. Overstappen van energie gaat makkelijk en vlug. Op deze pagina vergaar je handige gegevens en hulp ter ondersteuning bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Dirksland

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Dirksland? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieverbruik en woning. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast bieden de meeste aanbieders een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €150 tot €285. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Nieuweroord.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft best een gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Dirksland juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Vervolgens vind je een tabel met de goedkoopste energieleveranciers. Je vindt zo à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten doorgevoerd. Tips gebruiken bij het inschatten van jullie energieverbruik? Hierna tref jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.975 kWh 650 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Powerpeers.

Een lagere energierekening

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €425 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Dirksland

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Via energieleverancieractie.nl kun je eenvoudig energieprijzen Dirksland vergelijken. Vul jouw locatie & gas/licht inschatting in en kies snel het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaald contract? Ga dan verder naar site van de leverancier. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en vergelijk meteen de beste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Westdorp afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Dirksland?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Dirksland juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Dirksland? Nu vind je een lijstje met standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, Essent, Vattenfall, NLE maar uiteraard ook Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 1950 kWh tot 2800 kWh stroom plus 850 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over je energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: doorzoek zeker even de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Dirksland. Als je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de aankomende energieaanbieder. Aan de hand daarvan vind jij de kosten en extra regels (denk hierbij aan aansluitkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie werkende gas & licht pakket wordt beëindigd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” aanbieder. Doorgaans doe je dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de dag van overstappen. De toekomstige aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Dirksland. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon corrigeren. Ook krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “Enduris actietarief“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn zonne-energie en windenergie. Veel energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De leveranciers halen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op het dak of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Goeree-Overflakkee.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Atag, AWB, Intergas of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je het verbruik van energie kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Dirksland

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Dirksland en bespaar op gas en licht!