Energieleveranciers Nieuweroord Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuweroord vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle exclusieve acties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Fenor en HVC ontvangt. Overstappen gaat eenvoudig en zonder problemen. Op deze pagina doorzoek jij nuttige toelichtingen en support ter ondersteuning bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nieuweroord

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Nieuweroord? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van factoren als: energieconsumptie en adres. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de energierekening. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien hanteren veel maatschappijen een flinke welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €100 tot €280. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Zaamslag.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is nogal een ingewikkelde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuweroord juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Nadien doorzoek je een overzicht met de goedkoopste energiecontracten. Je selecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gepiept. Tips gebruiken bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Hierna detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 bewoner 1.850 kWh 650 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 2.025 m³

Alle leveranciers

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Essent tot HVC.

Altijd de laagste prijs

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen tot wel €365 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nieuweroord

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Via de vergelijker kunnen jullie snel energieprijzen Nieuweroord vergelijken. Geef je woongegevens en ook verbruik in, en zoek onmiddellijk het goedkoopste contract. Meer weten over een zeker contract? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk rap de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Halle afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Nieuweroord?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Nieuweroord juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Nieuweroord? Hieronder vind jij een ranglijst van standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, NLE maar uiteraard ook Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio op basis van een verbruik van 2500 kWh tot 3200 kWh stroom en 1150 m3 – 1900 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: doorzoek ten alle tijde de voorwaarden van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Nieuweroord. Nadat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe aanbieder. In deze mail of brief lees je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (onder andere regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Jullie vorige contract zal worden opgezegd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energieaanbieder. Dikwijls wordt dit van je gevraagd zo’n week voor het moment van overstappen, echter soms ook tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. De nieuwe energieaanbieder geeft dit door aan je voormalige energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Nieuweroord. Je ontvangt hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Daarnaast ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “energie-aanbieder Vandebron“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders kopen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Hoogeveen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een AWB, Remeha, Intergas, Nefit of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je jouw energieconsumptie kunt terugdringen levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Nieuweroord

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Nieuweroord en bezuinig op gas en licht!