Energieleveranciers Dieverbrug Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Dieverbrug vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel exclusieve kortingsacties die men standaard niet bij aanbieders zoals Energieflex en Pure Energie kan scoren. Het oversluiten gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Op deze website lees je nuttige feiten en adviezen t.b.v. het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Dieverbrug

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Dieverbrug? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en woning. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien hanteren flink wat maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €180 tot €245. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Nieuwegein.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om een aanzienlijk moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Dieverbrug mei 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Daarna check je een lijst met de beste energiebedrijven. Je treft direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is binnen enkele minuten gedaan. Hulp nodig bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl detecteer je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.850 kWh 675 m³
2 personen 2.425 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.275 kWh 2.075 m³

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot en met Powerpeers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €495 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Dieverbrug

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze tool kun jij moeiteloos energieprijzen Dieverbrug vergelijken. Vul jouw locatie & verbruiksgegevens in, en kies eenvoudig het goedkoopste contract. Meer info over een bepaald pakket? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en bekijk ogenblikkelijk de beste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Wervershoof afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Dieverbrug?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Dieverbrug mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Dieverbrug? Hieronder vind je een aantal van gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Greenchoice, Essent, Vattenfall, Eneco en natuurlijk Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1850 kWh t/m 4350 kWh stroom en 1100 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet zo tevreden over je energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: achterhaal wel de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Dieverbrug. Wanneer je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de aankomende organisatie. In dit schrijven vind jij de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (onder andere leveringkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie vorige pakket wordt stopgezet. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energieleverancier. Doorgaans gebeurt dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande energiemaatschappij communiceert dit weer richting je voormalige maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Dieverbrug. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Daarbij incasseer je een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “Qwint actietarief“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Onder andere een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De organisaties reserveren zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Westerveld.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Atag, Nefit, Intergas of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je het verbruik van energie kunt terugdringen levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Dieverbrug

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Dieverbrug en bespaar op gas en licht!