Energieleveranciers Wervershoof Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wervershoof vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek speciale welkomstkortingen die men standaard niet bij o.a. Allure Energie en Innova Energie kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina lees je toepasbare toelichtingen en adviezen t.b.v. het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Wervershoof

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Wervershoof? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Bovendien moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens gunnen sommige maatschappijen een hoge welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €100 – €190. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Haastrecht.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een aardig moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wervershoof mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Aansluitend vind je een overzicht met de goedkoopste energiecontracten. Jij kiest snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Moeite bij het invullen van jullie energieverbruik? Hieronder vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type woning Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.850 kWh 700 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.925 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 2.000 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke providers vergelijken. Van Energieflex tot aan Qurrent.

Besparen op de energienota

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €345 per jaar.

Direct overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Wervershoof

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via energieleverancieractie.nl kan jij rap energieprijzen Wervershoof vergelijken. Vul postcode + huisnummer + gas/licht inschatting in en zoek meteen de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Check nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en signaleer binnen no-time de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Oude Willem afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Wervershoof?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Wervershoof mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Wervershoof? Op energieleverancieractie.nl bekijk je een lijstje met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Essent, Pure Energie, Greenchoice, Eneco maar ook Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent op basis van een verbruik van 2050 kWh t/m 3050 kWh stroom en 1350 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over je energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: check zeker even de condities van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Wervershoof. Als je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen leverancier. Daarin zie jij de kosten en regelgeving (denk hierbij aan energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Het lopende energiepakket zal worden opgezegd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. In de regel moet dit een paar dagen voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 2 weken na de overstap. Jouw aanstaande energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Wervershoof. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Daarbij incasseer je de eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “gas licht Innova Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn wind en zon (stroom). Veel leveranciers maken hier graag gebruik van. De leveranciers halen deze zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Medemblik.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Intergas, Remeha, Atag, Nefit of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket biedt groene stroom via wind. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Wervershoof

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Wervershoof en bezuinig op gas en licht!