Energieleveranciers Diepenveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Diepenveen vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel speciale welkomstkortingen die je niet via de website van bijv. De Vastelastenbond en NLE kan scoren. Overstappen gaat handig en rap. Hieronder vind je bruikbare informatie en handreikingen ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Diepenveen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Diepenveen? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van factoren als: stroom- en gasverbruik en adres. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energiekosten. Dat bepaalt maar voor een deel de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast bieden flink wat organisaties een royale welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €140 tot €190. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Nieuwe Wetering.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een aardig flinke rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Diepenveen juni 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Daarop tref jij een resultatenpagina met de goedkoopste energiemaatschappijen. Jij kiest meteen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is binnen no-time gepiept. Tips gebruiken bij het invullen van jouw energieconsumptie? Hierna tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 3.100 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle erkende partijen vergelijken. Van DELTA tot Powerpeers.

Flink besparen op jouw energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €465 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dankzij de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Diepenveen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van de vergelijker kan je à la minute energieprijzen Diepenveen vergelijken. Geef je woongegevens & energieverbruik in en vind eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar de merkpagina. Check nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en achterhaal onmiddellijk de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Wergea afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Diepenveen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Overijssel)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Diepenveen juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Diepenveen? Op energieleverancieractie.nl vind je een ranglijst van standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Eneco, Essent, NLE, Pure Energie + Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl met een verbruik van 1550 kWh t/m 3500 kWh stroom en 800 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw bestaande energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: bekijk wel de opgestelde regels van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Diepenveen. Als je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de gekozen energiemaatschappij. Hierin vind je de kosten en bijkomende kosten (zoals leveringkosten, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Het werkende pakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: krijg je een andere huis? Jij zult dan dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande leverancier. Meestal wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier speelt de standen door aan de eerdere aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Diepenveen. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Bovendien ontvang jij een eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “Oxxio actietarief“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn wind en zon (stroom). Veel van de energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders importeren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Deventer.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Vaillant, Atag, Remeha, Nefit of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Overijssel.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je jouw eigen verbruik minimaliseert kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Diepenveen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Diepenveen en bespaar op gas en licht!